Bæredygtighed,  Kommercielt indhold

Bæredygtighed

Bæredygtighed for mig er et vigtigt emne, da jeg synes, det er vigtigt at passe på miljøet og vores jord, samt hvilket aftryk vi efterlader os. Det synes jeg, at vi alle har et ansvar for.

Jeg tror, at vi alle kan bidrage bare lidt ekstra på hver vores måde, og for mig er et lille dagligt bidrag bedre end ingenting.
Jeg er på INGEN måde perfekt eller fanatisk, men jeg har prøvet at lave nogen, for mig, nemme og enkle tiltag i hverdagen, hvor jeg kan bidrage positivt til miljøet. 
Jeg har eksempelvis altid en mulepose med, når jeg handler ind, og jeg forsøger at undgå de små knitrende plastikposer til mit frugt. Jeg handler ind på en måde, så jeg forsøger at undgå madspild, og når jeg køber tøj, sko og accessories, vælger jeg ofte ud fra, om de har en grøn profil.
Jeg har netop købt et par solbriller fra James Ay, der har taget stillig til det aftryk, de efterlader.