Håndboldliv

Final4

Vi skal spille Champions League Final4 i Budapest! 
En af delmålene for sæsonen nåede vi her i weekenden, da vi spillede os videre til Final4 i Budapest. Det er kæmpestort at nå så langt i den største klubturnering, der findes. – Og nu skal vi forsvare vores trofæ!
Vi har som hold kæmpet stenhårdt gennem hele sæsonen for at nå hertil, mens corona lurede som en ukendt fare hele tiden. Grundet de specielle regler i Ungarn og fra EHF har vi skullet tage særlige hensyn op til CL-kampene, da vi kunne risikere at ryge ud af turneringen, hvis vi ikke kunne stille op til den sidste kamp i henholdsvis 1/8-finalen og kvartfinalen. Det fik den betydning, at vi i ugen op til den sidste kamp måtte isolere os mere i vores egne lejligheder og virkelig begrænse turene til supermarkedet og alt unødig menneskelig kontakt.
Det har været en ekstra frygt, at vi skulle teste positiv op til CL-kampene, da vi ikke vidste med sikkerhed, hvordan hovedrunden ville blive afgjort, hvis man ikke havde spillet sine kampe færdige. 
Vi blev 1ér i gruppen, og vi troede, vi dermed skulle direkte til kvartfinalen, men da der var mange hold, som ikke havde færdigspillet deres kampe, blev det besluttet, at alle hold skulle spille 1/8-finaler. 
Det var frustrerende for os, da vi havde håbet og troet, at vi kunne få indhentet nogle kampe i den ungarske liga, som har været udsat, fordi ligaen hernede har været ramt af corona. 
Tingene er nu engang, som de er, og vi fik vundet både 1/8-finalerne samt kvartfinaler, så næste step er Final4. Der er blevet trukket lod, og vi skal møde Brest i den første kamp. Jeg tror, de fleste af os går og drømmer lidt om, at der kan komme nogle tilskuere til weekenden i Budapest, da det ville sætte prikken over iét . 
Final4 spilles d. 29-30 maj, så vi må gå og krydse fingrene indtil da.